Hola!, estic mirant per canviar la coberta i finestres de casa (a Capdepera). No sé ben bé què feis voltros exactament. Voldria fer l'obra pel ****, si puc. Cerc pressuposts, mestre d'obres, carpinteria metàlica, etc. Cost i possibilitat de subvencions. Si me podeu ajudar ja me direu coses. Preg al mail per favor. Gràcies,

Solicitud de presupuesto Reformas y rehabilitación - Subvenciones Next Generation EU en Mallorca

Nombre: M. P.

Provincia/Demarcación: Mallorca

Comarca/Zona: Zona Manacor

Categoría: Reformas y rehabilitación

Tipología: Subvenciones Next Generation EU


Hola!, estic mirant per canviar la coberta i finestres de casa (a Capdepera). No sé ben bé què feis voltros exactament. Voldria fer l'obra pel ****, si puc. Cerc pressuposts, mestre d'obres, carpinteria metàlica, etc. Cost i possibilitat de subvencions. Si me podeu ajudar ja me direu coses. Preg al mail per favor. Gràcies,


Otras solicitudes de presupuesto de Reformas y rehabilitación - Subvenciones Next Generation EU en Mallorca:

"Bon dia, necessit contactar amb un professional per a la realització de diverses tasques administratives. Resumint, necessit un pla d'activitat per a la rehabilitació i millora de l'eficiència energètica del meu habitatge, així com un pressupost, etc. Es tractaria d'elaborar tota la documentació que necessitam per a poder presentar-nos a una convocatòria d'ajudes per a la millora de l'eficiènia energètica de l'habitatge, per la qual cosa caldria rehabilitar la teulada, per dins i per fora, la façana, l'extracció de fums, etc. Podríem citar-nos amb algun professional properament? Gràcies."

por J. M.


"necesit que em tramitin les ajudes per millora de eficiencia energètica per haver instalat plaques solars, gràcies. Para la subvención de la linea * fondos next generation"

por s. c.


"Necesito, para un edificio de * viviendas y * locales comerciales, sito en c/ Pablo Iglesias **, *****, Palma de Mallorca *. Presupuesto para Libro de Edificio Existente *. Presupuesto para Proyecto de rehabilitación Todo ello con vistas a solicitar subvención Next Generation (pograma * y programa *)"

por A. P.


"Hola, He de fer la teulada nova de casa meva, incloent un aïllament i pel que me varen dir, tot això és subvencionable. Per tant, necessitaria tramitar la subvenció de Next Generation i la certificació energètica. Apart de la teulada, l'any passat vaig instal.lar una estufa de pellets, que crec que també se pot incloure dins el projecte. Gràcies, "

por A. C.


"Hola , Me llamo Fabio y necesitaria redactar una memoria para FONDO EUROPEOS PARA LA REHABILITACIÓN DE EDIFICIOS programa * Podria hacerme un presupuesto para redactar la memoria.El Centro COAAT de Inca me mandaron a ustedes. Gracias Fabio"

por f.


    ¿QUÉ NECESITAS?

    Finalidades: Responder a sus solicitudes y remitirle información comercial de nuestros productos y servicios, incluso por correo electrónico. Legitimación: Consentimiento del interesado. Destinatarios: No están previstas cesiones de datos. Derechos: Puede retirar su consentimiento en cualquier momento, así como acceder, rectificar, suprimir sus datos y demás derechos en info@obrascongarantia.com.

    ¡Rápido, gratis y sin compromiso!
    Caja Ingenieros
    Anunciado en:




    Obrascongarantia.com es el portal donde conseguir presupuestos y precios de obras, reformas y certificados en Huesca, Lleida, Mallorca, Tarragona y Zaragoza